četvrtak, 6. prosinca 2012.

Lijena pašta s tunom

Bez obzira koliko je dan lijep ili ja odmorna, nekada mi se ne da kuhati složena jela ako taj dan jedem sama. Ljenost prevlada ili možda obaveze na studiju pa si skuham nešto na brzinu.

Evo što je potrebno za ovu paštu:
- tuna
- kiselo vrhnje
- pašta po izboru (ne špageti!)


Postupak ne može biti jednostavniji. 
Skuham paštu, dodam dvije žlice kiselog vrhnja i tunu. Ako imam Rio Mare tunu onda stavim cijelu, a ako imam neku veću od druge marke onda stavim polovicu otprilike. Ali to sve ovisi koliko vi volite tunu i koju količinu umaka preferirate.

Sve izmiješate i to je to!
Uz to je fina i neka miješana salata s croutonsima i maslinovim uljem.
 


Dobar tek!

1 komentar:

  1. i ja radim svoju slično ali uz vrhnje dodam mrvu majoneze, soli, papra i naribam par kiselih krastavaca i jedan češanj češnjaka... mljac

    OdgovoriIzbriši